top of page
Opening Little Art 2023 - foto alg74.JPG

WAT een opening van een unieke kunstexpositie, WAT een ONTZETTEND gave en feestelijke middag, WAT een superchique en goed verzorgde catering van Restaurant Roasted, en WAT een prachtige complimenten, aandacht en reviews heb ik ( en alle deelnemende kunstenaars aan dit unieke kunstevent ook) ontvangen. 

Het was een opening van Little Art 2023 km nooit te vergeten. De openingsspeech ging geweldig, en na de gezamenlijke toost en proost met meer dan 90 aanwezigen ging dan toch echt de deur van CaroArt Gallery open voor deze tentoonstelling. Na 3 minuten viel de eerste verkoop Frederique Bruijnen na 5 minuten de 2e Edwin Smet en daarna was het hek van de kunstenaarsdam. Joke Zonneveld met een drum en zelfs een hele serie in 1x ! Marian Buunk.

Ook wil ik Restaurant Roasted complimenteren voor de overheerlijke catering die zij voor CaroArtGallery verzorgd hebben. Chapeau! Ook Janet Klaverdijk wil ik langs deze weg bedanken voor haar gastvrouwschap. Op een bescheiden en gezellige manier heeft zij mijn genodigden welkom geheten en ze wegwijs gemaakt. 

En natuurlijk alle 43 deelnemende kunstenaars ( met aanhang). Wat een gave reviews heb ik ontvangen en klinkende complimenten. Ook daar ga ik iets mee doen want dat is zooo gaaf! En uiteraard heb ik al vele afspraken staan voor bezichting van deze fraaie unieke kunstexpositie. 

Geniet van alles, de foto's, Kunst, het leven en elkaar!

Dankbare groet,

CaroArtGallery

Grote Opening Little Art 2023 zaterdag 1 juli 
bottom of page