top of page

Women in Arts:
krachtig, uitzonderlijk & bijzonder 

 

Deze geheel nieuwe najaars kunstexpositie is een viering van de veelzijdigheid en kracht van vrouwelijke kunstenaars. Een eerbetoon aan hun doorzettingsvermogen en vermogen om uit te blinken!

Ina website.jpg

 

TE BEZICHTIGEN VANAF 6 OKTOBER - 16 NOVEMBER 2023

In de wereld van de kunst(geschiedenis) zijn vrouwen altijd aanwezig geweest, hoewel hun bijdragen vaak wel onderbelicht bleven. Iedereen kent natuurlijk wel een handjevol vrouwelijke kunstenaars van enkele eeuwen geleden. Uit mijn ( daarbij vergeleken toch vrij kort ) kunstmouwtje schud ik in de gauwigheid Frida Kahlo, Marlene Dumas, Charlie Toorop. Naast het feit dat kunst en actualiteit verandert in de tand des tijds waren dit voornamelijk mannelijke kunstenaars. En dat is natuurlijk helemaal prima, ik ben er als vrouwelijke kunstenaar en galeriehoudster maar wat blij mee.

 

Maar het is ook fijn dat de tijd waarin wij nu leven ook een vernieuwde insteek met zich meebrengt en daarbij een nieuw hoofdstuk aan heeft gesneden, waarin de kracht en  uitzonderlijke talenten van vrouwelijke kunstenaars wordt gevierd! 

En kennelijk wordt die lijn bij CaroArtGallery ook gevolgd. 

 

Deze nieuwe kunstexpositie - die vanaf 6 oktober weer zal worden neergezet - is een viering van de veelzijdigheid en kracht van deze vrouwelijke kunstenaars. Een eerbetoon aan hun doorzettingsvermogen en vermogen om uit te blinken en te shinen! 

Wat deze kunstenaars tevens zo bijzonder maakt is hun vermogen om hun emoties op een unieke en krachtige manier uit te drukken. Hun werken en sculpturen zijn doordrenkt  met gevoelens, of het nou vreugde, verdriet, woede of hoop is. Ze dagen ons uit om dieper na te denken over de wereld om ons heen, en kritisch te kijken naar onze eigen overtuigingen. 

 

Vanaf 6 oktober a.s. openen de deuren CaroArtGallery zich voor deze nieuwe najaars expositie., laat je dan betoveren door de krachtige werken die worden getoond. Laat je inspireren door de verhalen die ze vertellen en de boodschappen die ze overbrengen. En geniet weer van alle kleurrijke, unieke, bijzondere werken in het najaar van 2023!

Meer informatie over deze expositie:

Deze kunstexpositie is te bezichtigen vanaf 6 oktober - 16 november 2023 bij CaroArtGallery.

Voor deze kunstexpositie is een openingsvernissage gepland op zaterdag 7 oktober van 13.00 - 16.00 uur. 

U bent van harte welkom.

Openingstijden galerie: wo, do, vrij: 10.00 - 16.00 uur

Zaterdagen: 11.00 - 16.00 uur.

Zon- en feestdagen gesloten

 

Wij verwelkomen u graag.

CaroArtGallery

Caroline Geerling

 

Hanneke 10.jpg
bottom of page