top of page
20210521_163646.jpg
tempFileForShare_20210524-153435.jpg

Els & Tom Bleijenberg

Uniek Keramiek

Bijzondere creaties

Els, als parttime secretaresse en Tom als voormalig docent houden zich al bijna 20 jaar bezig met het vervaardigen van humoristische en vrolijke dierenfiguren in keramiek. 

Deze bijzondere creaties worden met de hand opgebouwd uit klei. Dat ze bij het creëren hun fantasie, speelsheid en plezier gebruiken is duidelijk te zien in het resultaat. Elk werkstuk is uniek in zijn (of haar?) soort, krijgt een eigen bijpassende naam, en wordt door hen gesigneerd. De koper krijgt ook een leuk bewijs van echtheid meegeleverd!

Humoristische kijk 

De humoristische kijk op de wereld van Els en Tom verbeelden zij in hun vrolijk vormgegeven keramiek. Beiden houden van de natuur, maar hun dieren zul je er nooit tegenkomen. Het vinden van de juiste gezichtsuitdrukking, pose, toegevoegde details en kleurstelling is altijd weer een uitdaging. Omdat zij hun beelden op hoge temepartuur bakken, zijn deze 'vrolijke vogels' ook geschikt voor balkon en tuin.

Keramiek met een glimlach

Deze keramieke beelden, gesigneerd als 'Keramiek met een glimlach' is, voor zover bekend, in België, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Nederland, Oekraïne, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk en de USA in particulier bezit.

Keramiek met een glimlach staat regelmatig op internationale kunst-/keramiekmarkten, kunstbeurzen en kunstroutes. Ook exposeren zij bij binnen- en buitenlandse galerieën en beeldentuinen.

Meer weten? check dan de beider websites vol informatie over deze bijzondere vogels:

 

www.uniekkeramiek.nl en www.keramiekmeteenglimlach.nl

tempFileForShare_20210521-163519.jpg
bottom of page