top of page
Jokealledrums.jpg

Joke Zonneveld

Experimenteel acquarelliste

Als kind tekende en schilderde Joke al graag, later werden het vooral landschappen en bloemen, mandala’s. Pas veel later vroeg ik mij af, hoe ik mijn gevoel in beeld kon brengen. Met die vraag kwam Joke in 2003 bij Michiel Dhont terecht en met hem ging ze 5 jaar mee op reis. Ze leerde schilderden met acrylverf, met haar handen, een totaal andere wereld dan die van de marterharen penselen. Aansluitend kwam het besluit om zelf ook les te geven, en zo ontstond 'Atelier de Rode Draad'

Dichtbij Schilderijen

Jaren van experimenteren volgden, met verschillende soorten papier, allerlei toevoegingen en verfijnde acquarelverf. Zo kwam ze tot haar 'binnen beelden', en vertelde ze haar verhaal in 'Dichtbij Schilderijen'.

Ocean Drums

Vroeger speelde Joke al fanatiek blokfluit, en recentelijk is muziek op een heel verrassende, eigen wijze, in haar leven teruggekeerd. De Ocean Drum kwam in beeld, mede vanwege de verschillende technieken die Joke heeft ontwikkeld in de loop der jaren, en ook omdat deze zgn.'huidendrums' zich prima leenden voor de acquarelverf en potloden. Zo kwam nog meer het experimentele aspect naar voren, en bracht haar dat de verschillende soorten 'Ocean Drums'.

Kom dus ZIEN en HOREN!

Meer informatie over de Ocean Drums kun je vinden op www.paintyourpassion.today

bottom of page